1. Om Personlig coaching:
 2. Bedrifts coaching:
 3. Pris/Sted
 4. Gratis workshop/info time
 5. Startpakke
 6. Oppfølging:
 7. Coach U
 8. Chat & Coach
 9. Astro coaching
 10. Sparring Partner coaching
 11. Team coaching
 12. Kick off coaching
 13. In focus coaching
 14. Magic circle - "Coach & Heal"
 15. Love coaching
 16. Kurs/seminar/kick off coaching
 17. Match coaching
 18. Pioner/innovasjons coaching
 19. Ukes/måned
 20. Arrangementssteder
 21. Betalingsbetingelser/påmelding:
 22. Ja, jeg ønsker å motta tilbud på kurs/seminar/kickoff/personlig coaching
 23. Les mer om Pilkoss VeXst kurs/seminar/kickoff/personlig coaching her - Wake-Up

"Teach In" Personlig coaching

Oppdag deg selv på nytt og bestig ditt indre Mount Everest.

40 års bred og allsidig erfaring. Ta kontakt for pakkepriser ufra den verdi dette vil berike ditt liv med! Tren PVX. Pilkoss VeXst, din beste mental trener/coach. Jeg leverer de største varige verdier på markedet innen endringsledelse/lederutvikling/talentutvikling/coaching og motivasjon. Jeg representerer den eneste endringsledelsen som virkelig fungerer, fordi alt i det ytre endrer seg i forhold til ditt ukjente jeg.

Personlig coaching er til det beste for deg som vil bestige ditt indre Mount Everest, oppdage deg selv på nytt og bli optimalt kjent med ditt eget indre og uforløste potensiale! Det aller viktigste er å få orden på forholdet til ditt ukjente jeg og her får du de beste nøkler og største verdier til å oppdage/finne ditt ukjente jeg først, først da kommer det ytre i orden igjen.

Målgruppe for personlig coaching:
Ypperlig for ledere og for deg som vil lede deg selv på en optimal måte. Personlig coaching/astrologiske tolkninger passer for selvutviklere i alle aldre men anbefales særlig deg som har passert 28/30 år, dette fordi du da har sett ditt livs skisse en gang og påbegynner runde nummer to. Mange ting i den første runden er karma relatert og en livets skole med en betydning du ikke ser før du har passert 30 år. Livet handler om selvovervinning, mestring, fokus og refleksjon.

Å bli født på ny i ånd er den optimale overgangen, og det første punktet for å få til dette er når du har passert 29/30 år gammel samt når du er 58/60 år gammel (full ansvarliggjøring for eventuelle snarveier eller overkjøringer), det er i denne alderen du har direkte innsikt i ditt livs kjerne/opprinnelses tema igjen og da skal du heale deg selv/få den rette oversikt og komme i dyp kontakt med ditt eget sjels indre/ukjente jeg igjen.

Om personlig coaching
Du kan få en gratis informasjonstime om tilbudene, verdiene og mulighetene jeg kan tilby deg/dere. Coaching er det beste for å inspirere, klargjøre mål, innhold, forventinger og utvide perspektivene - få enda bedre oversikt på din personlige vei. Skreddersydd og resultat orientert en til en coaching for deg og din situasjon her og nå. Nytt for nytenkende, som setter deg i enda bedre kontakt med ditt eget indre! Jeg er mester i kommunikasjon, motivasjon og endringsledelse.

Hvorfor coaching? Trening er beste veien til positiv fremdrift, fysisk, følelsesmessig, åndelig og mentalt. Fokus er hele tiden på deg, din prosess, din selvutvikling, det nære, personlige, samt det yrkesmessige. Hvordan utvikle egenskaper og få frem dine ferdigheter utfra hva som er viktigst for deg der du står her og nå? Få din egen personlige coach tilgjengelig i en glimrende en til en samtale, over en gitt periode. Et unikt konsept for deg:

Leder Roger Hegerland har gått en egen handlingsrettet innovativ vei til innsikt og utviklet egne effektive metoder, nye innfallsvinkler og løsninger til det beste for deg og din utvikling. Du får topp nøkler for nye løsninger. Den beste informasjon for deg som søker å utvikle deg selv videre på den beste og mest effektive måten, eller bare ønsker den rette samtale partner. Som coach stiller jeg de viktige spørsmålene, stimulerer din prosess, åpner for forandring, fokuserer de nye muligheter som finnes. Dette er hjelp til selvhjelp, fokuserer selvutvikling og vinn/vinn perspektiv. Coaching får frem styrke og kraft i deg. Temaer som er ypperlig for coaching er: Partner, relasjons problemer, yrke, karriere, egen utvikling, helse, familie, ved utbrenthet, skilsmisse, omstilling, lederproblemer, pårørende, konflikter ( se hovedside). Alt jeg trenger er din tillit.

Din personlige samtalepartner/coach med oppfølging.

Bedrifts coaching er ypperlig for bedrifter/personer som er i omstilling, og som søker å fokusere utvikling og motivasjon av ansatte/personale, og bedre livskvaliteten/motivasjonen for den enkelte. Samt gi den enkelte mulighet til å snakke om de ulike problemstillinger på en nær, personlig og direkte måte, som samtidig er konfidensiell - og nøytral. På denne måten får bedriften det optimale ut av omstilling/opplæringsbudsjettet. På en varig og troverdig måte. En dyktig coach er ypperlig som samtale partner for bedriften og de ansattes verdispørsmål og etiske vei valg. Den beste hjelp til ethvert problem. Et ypperlig frynsegode for ansatte og ledere. Egner seg meget godt for ledere på alle nivåer med personalansvar. Er et ypperlig fleksibelt verktøy for personalansvarlige å ha tilgjengelig.

Bedrifts coaching eller privat coaching.
Kunne dette være noe for din bedrift? Ønsker du å ligge helt i forkant, å investere i dine ansatte, og tilby dine ansatte en personlig, nær, og dyktig samtalepartner/coach. Tilgjengelig for de ansatte via e-post, sms, eller telefon, samt etter avtale personlige konfidensielle møter. Jeg kan være tilgjengelig en gang i uken til fast tid på et kontor hos dere for de som ønsker å ha en samtale.

Åpne kurs på topp aktuelle tema skreddersys.

Pris for personlig coaching.
Ta kontakt for et pakke tilbud.

Sted: Personlige møter på mitt kontor, eller jeg kan komme til din bedrift, dersom det er å foretrekke for deg.

Meny for personlig coaching:

Tilbud til deg/dere:
En gratis informasjons time. Nyttig informasjon, og klargjøring av forventinger.

Gratis "Workshop" på din bedrift, for å bli kjent med de kurs, seminar, kick-off/coaching tilbud som Pilkoss VeXst representerer. Pilkoss VeXst, å trene PVX er det nyeeste innen mental trening som skaper resultater og varige verdier.

 1. Basert på unike personlige samtaler - Trenings fokus. Tren PVX
 2. Astrologisk tolkning, og transitter. Transitter vil si en oversikt over din her og nå situasjon. På bakgrunn av over 1500 tolkninger/coachinger anbefales dette som en ypperlig startpakke for å få et glimrende overblikk på retning og din egen situasjon helhetlig.

Dette er den beste start på en personlig coaching: 1. Horoskop er astrologiske tolkninger/undervisning/informasjon som går direkte til kjernen. For detaljer om tolkningene: Se feltet for astrologisk meny over. Roger Hegerland har snart 40 års erfaring, og strålende tilbakemeldinger fra over 1500 dybdetolkninger/personlig coaching for folk i alle samfunnslag og ledende posisjoner. Jeg skriver ca. 35 sider personlig om deg, om din energistruktur, så ca. 2 timer unik personlig samtale/coaching.
 2. Transitter er en meget klargjørende her og nå analyse på hvor du står i ditt livs prosess nå og 3 til 6 måneder fremover i tid.

Valgfri oppfølging:

Det anbefales å benytte coaching over en periode på fra 2 til 6 måneder:

Coach U:

Velg samtale pr mail, telefon, eller møte på mitt kontor.

Chat & Coach:

Coaching pr. telefon, sms chat, mms, eller e-mail - på ca 30 minutter. Velg tidspunkt selv. - Tilgjengelig for deg!
Abbonement: Vi avtaler passelig antall samtaler og finner en pakkepris.

Astro coaching:

Coaching pr. tlf:
Gir deg to meldinger og motivasjon daglig på sms, om hva som er viktig å være oppmerksom på i dag.
Kan ha dette i en måned, eller i en lengre periode:
Pakke pris etter avtale.

Alternativ coaching:

Sparring Partner Coaching.

Kan her ha samtale med to eller tre dyktige coacher på din situasjon/utfordring.

Team coaching:

Her kan du delta i en gruppe som møtes fast en gang pr mnd, på et gitt tema. 12 tema - 10 deltagere. f.eks fra kl. 18 til 22. Pris avtales individuelt.

Kick Off coaching:

Din personlige coach - Her avtaler vi et individuelt opplegg basert på en måned, hvor vi tar møte to timer i uken i en måned. 8 timer. Pakke pris avtales individuelt.

Coaching-tilbud til personal-sjefer.

In focus coaching:

På et aktuelt tema - 8 stk, møtes og snakker sammen i to timer. Vi setter sammen din personlige eller bedriftens personlige pakke, utfra de verdier vi skal skape og de resultater som skal oppnås. Her tar vi ut alle de flotte ressurser som er tilgjengelig i en gruppe situasjon.
Felles trening på et tema i måneden:

Tema som:

Magic Circle: "Coach and heal"

Venner/kollega grupper - Gå sammen med dine venner, kollegaer, styre og lag en helt annerledes aften. Alle deltagere tar med mat (på tema), som vi så lager sammen.

Kvelden brukes så til å fokusere et spennende tema, som åpner opp for nye løsninger på de områder dere føler behov for å fokusere nå.

Jeg er leder for gruppen, men gruppen skal aktivt delta med å løse problemet/temaet for kvelden med de som er tilstede, på en innovativ, personlig og trygg måte.

Inntil 10 deltagere. Fra klokken 17.30 til 22. Ta kontakt for pris.

Indre reiser/meditasjon: (se eget felt)

Meditasjons sirkel.
Med enkel servering. 4 timer (Kan arrangeres på rundgang hos de 8 i gruppen). Faste ukedager). Ulike tema meditasjoner/healing.
Fullmåne sirkel:
Light and love coaching! - Send ut det nye coaching. Messages, dreams, hopes på alt som skal til fullførelse, helhet, sirkel fullføring. (Lunar -måneds- horoskop kan settes opp)
Ny måne sirkel:
Kick-off coaching. Messages, dreams, hopes. Alt som er nye fødsler, begynnelser, foreninger. Ny start focus.

Love coaching

Kjærlighetsseminar. Passer for fra 2 til maks 5 par. Ta kontakt for tilbud. (Eventuell overnatting kommer i tillegg).
Kurs over en helg fra fredag kl.17 til 22, lørdag klokken 9 til 17, og søndag kl. 10 til 18.
Undervisning, kursmateriell, avspenningsøvelser, surf, meditasjon/coaching/kickstart..

Utvidede muligheter:

Kurs/seminar/kick off coaching:

Kurs/seminar innen kommunikasjon, motivasjon og endringsledelse i plenum fire timer, fra klokken 10 til 14/eller ettermiddag. ( Inntil 50 stk) Velg fokus tema på kurs:

Ypperlig for fokus og topp refleksjon. - Nytt for nytenkende.

Etter seminar/kurset er det individuell, personlig coaching i en time, for hver enkelt etterpå, inntil 8 personer. Vi avtaler så individuelle tider og den personlige coachingen starter klokken 15 og varer til 23.

Dette er ypperlig sammen med SPA behandlinger, som skaper en herlig avslapning, og rett motivasjon før den personlige coachingen. Vi finner rett SPA og skaper en verdirik og unik opplevelse.

Mulighet etter kurs/seminar dagen til å bestille astrologiske analyser/oppfølging.

Pris fra NOK. 40.000.- til kr. 100.000,- eks. mva, og møtelokale utgifter for kurs på ulike tema innen endringsledelse/kommunikasjon/lederutvikling/motivasjon. Organisasjonsutvikling/talentutvikling (Dag eller kveld samme pris). Ta kontakt for pakketilbud med fokus på den verdi og resultater jeg skal tilføre deg, dine venner/kollegaer/familie og din bedrift/organisasjon/

Kommer gjerne til din bedrift, eller kan reise til deres drømmested og gjennomføre kurs/seminar/kick-off der. Vil kunne bli den mest verdirike og beste teambuilding weekenden i bedriftens historie.

Meld deg på kurs/seminar. Se meny i eget felt: www.pilkoss.no

Match coach:

Lurer du på hvor godt du egentlig passer sammen med andre, her kan jeg gi deg en kort muntlig analyse av hvor gode disse relasjonene er i forhold til deg selv. Hvordan påvirker andres energier dine?

Ta en sjekk av dine 10 nærmeste?, eller når en klasse skal møtes til gjenforening, eller den klassen du går i. Hvem passer egentlig best sammen med hvem?
Ta kontakt for pris. Kan sjekke din kompatibiltet opp mot ethvert menneske.

Pioner/innovasjons coaching:

Ukes/måneds opplegg er også mulig. Jeg har her skildret litt av alle de mulighetene du har til å investere i det viktigste - personlig utvikling, selvledelse og endringsledelse. Til det beste for intern og ekstern kommunikasjon og motivasjon

Arrangements steder?

Alle arrangement kan også legges til det stedet du ønsker, gjerne til utlandet da med tillegg av reise/diett utgifter.
Hvorfor ikke kombinere personlig coaching, på deres særlige tema dere vil coache på, med deres drømme reisemål? Det gir et helt optimalt utbytte! Utbytte blir slik optimalt for alle deltagerne.

Kan også legge coaching til det hotell, de omgivelser som Dere ønsker og trives i og er trygge med. Kom med forslag, så har vi gode forbindelser på rimelig overnatting, gruppetilbud.

Betaling: All betaling skjer på forhånd, før oppstart etter at vi har avtalt de verdiene og resultatene / målene i den skreddersydde pakken dere ønsker å oppnå.

Påmelding/informasjon/personlig: Ta kontakt med meg på mobil: +47 92210709.